در صنعت لبنيات فرآورده های لبنی با توجه به حساسیت بالای این محصولات نسبت به هر گونه آلودگی دارای تاریخ های مصرف بسیار کوتاه مدت و حتی چند روزه می باشند. همانند تولیدکنندگان صنایع گوشتی چه بسا حساستر از آنها تولیدکنندگان  محصولات لبنی نيز با توجه به زمان مصرف کوتاه این محصولات همچنین استهلاک و دور ریزی محصولاتی که زمان مصرف آنها گذشته است همیشه با چالشهای کیفیت و ماندگاری محصولات خود و هزينه ها روبرو بوده اند. در صنایع شیر زمان فاکتور بسیار تاثیر گذاری در حفظ کیفیت ، مرغوبیت و فروش کالا می باشد. تجهیزات استریل خط تولید فرآورده های لبنی شرکت ortner همانگونه که در برندهای معتبر جهانی(شركت نستله و شركت نوتلا) توانسته است نقش بسیار مهمی در چالشهای ذکر شده ایفا کند در صنایع شیر کشورمان نیز می تواند با ایزوله کردن کلیه محیط و فضاهای مراحل تولید فرآورده های لبنی ، محصولاتی کاملا استریل و عاری از هر گونه میکروب و آلودگی و بدون نیاز به افزودنیها و نگهدارنده های زیان آور با ماندگاریهای بسار مناسب تر از شرایط پیشین تولید نماید. در نتیجه این روش،پسماندهایی که در نتیجه رسیدن زمان مصرف آنها بدون استفاده و بعنوان زباله دور ریخته می شوند و چه بسا خود انواع آلودگیهای زیست محیطی را بوجود می آورند، می توانند به حداقل اندازه خود برسد به این دلیل که علاوه بر عدم فساد پذیری  در محصولات زمان بیشتری نیز در فروشگاه ها و در دید مصرف کنندگان قرار می گیرند.بنا براین تولید کننده به راندمان بالایی به نسبت شرایط قبل از تجهیز کارخانه خود با این تجهیزات می رسد.شكل زير نماي بالايي از يك واحد توليدي لبنيات مي باشد كه هر شماره در هر سالن نشان دهنده محل نصب دستگاه مربوطه اي مي باشد كه در تصوير دوم قرار دارد و كليه دستگاه هاي مورد نياز براي استريل كامل اين واحد توليدي از شماره 1 تا شماره 8 در پايين نمايش داده شده است.