در بخش فراورده‌هاي  گوشتي با استفاده از مواد نگهدارنده اي كه بسيار خطرناك و سرطان زا مي باشند و در كشورهاي پيشرفته و با استفاده از همين تكنولوژي‌ها، جايگزين مواد نگهدارنده شده‌اند; بطوري كه درصد استفاده‌ از مواد نگهدارنده در صنايع مواد غذايي خود را كمتر از 5 درصد نموده‌اند كه علاوه برحفظ كيفيت طعم و اصالت مواد غذايي، از افزودنيها و مواد خطرناك و سرطان زا نيز پرهيز كرده اند. ما مي‌توانيم با استفاده از دستگاه‌ها و تجهيزات شركت ortner در بخشهاي مختلف مواد غذايي، ارزش و كيفيت غذايي محصولات  را بدون مواد نگهدارنده وسرطانزا، در بالاترين سطح حفظ كنيم.  بعنوان نمونه در بخش فرآورده‌هاي گوشتي، توليد كنندگان  مجبورند براي حفظ زمان مناسب براي فروش  در فروشگاه‌ها كليه محصولات خود را با افزودنيها و نگهدارنده‌هاي مضر و سرطانزا با تاريخ مصرف حداكثر يكسال توليد كنند. چنين فراورده هايي بدليل افزودنيها كيفيت و مرغوبيت واقعي خود را از دست داده و همچنين فاكتورهاي لازم براي صادرات را نيز ندارند. در مقابل فرآورده هايي كه با دستگاه هاي ortner در محيط كاملا استريل (99/97) توليد مي گردند، در كل  مراحل توليد بدون هر گونه ميكروب و آلودگي مضر مي باشند و استفاده از افزودنيهاي مضر در آنها به حداقل مي رسد بنابراين براحتي ميتوان زمان مصرف آنها را تا حدود بين 3 تا 5 برابربيشتر به نسبت حالت بدون استفاده از اين تجهيزات برسانيم.علاوه بر اين فرآورده هاي گوشتي به كيفيت و مرغوبيت استانداردهاي روز دنيا مي رسند و ميتوانند مجوز ورود به بازارهاي روز دنيا را بدست آورند كه اين خودكمك شاياني به صادرات و صنعت گوشت كشوري مي نمايد.
در شكلهاي زير نحوه چيدمان دستگاهها در هر بخش و واحد توليدي و مشخصات تجهيزات مربوط به هر بخش قرار گرفته است.